Преминаване към съдържанието

Връщане на поръчки

Не сте доволни от покупката си? Не се притеснявайте, ние сме се погрижили за вас!

Можете да върнете продукта и да възстановявите заплатената от Вас сума в рамките на 14 дни от получаването на поръчката, при условие че стоката е в същото състояние, в което сте я получили.

Възстановяването ще покрие пълната стойност на покупката, с изключение на разходите за доставка. Разходите за доставка за връщане на продукта няма да бъдат възстановени.


Моля, свържете се с нас, преди да върнете стоката. При получаване на артикула ще ви възстановим пълната цена на продукта в рамките на 2 работни дни.

Не забравяйте да посочите номера на поръчката си при връщането на продукта.

формуляр за връщане

ИЗГУБЕНИ ИЛИ ЗАДЪРЖАНИ ПАКЕТИ
С подаването на поръчка в Prevauch Вие се съгласявате с нашите срокове на доставка. Повечето поръчки се доставят навреме, но външни фактори, като например митнически проверки, понякога могат да причинят забавяне. Ако времето за доставка на Вашата поръчка е с 5 работни дни по-дълго от посоченото от нас време за доставка, моля, свържете се с нас и ние с удоволствие ще Ви изпратим заместваща поръчка или ще Ви възстановим сумата в пълен размер.

Prevauch не носи отговорност за изгубени или откраднати пакети, за които е потвърдено, че са доставени на посочения адрес. При поискване Prevauch ще потвърди доставката до предоставения адрес, датата на доставка, информацията за проследяване и данните за доставка, за да може клиентът да ги прегледа.

Плащания при наложен платеж

Безплатна доставка

14 -дневна политика за връщане

Денонощно обслужване на клиенти